Wednesday, January 15

Dapatkan MP3 Lagu Iban Rannee Pat (Bujang Ining - Single) Di iTunes


Masih tercari-cari bagaimana nak dapatkan mp3 lagu iban Rannee Pat (Bujang Ining - Single) dari album terbaru beliau? Hari ini aku nak kongsi berita baik untuk peminat-peminat Rannee Pat, dimana korang bolehlah download mp3 lagu iban Rannee Pat secara sah @ legal mp3 download.

Bagaimana untuk dapat mp3 lagu iban Bujang Ining - Single - Rannee Pat ini, korang boleh download mp3 Bujang Ining - Single di laman official iTunes, rujuk serta klik link download ikon yang di sediakan di bawah untuk melawati laman utama iTunes untuk Rannee Pat (Bujang Ining - Single) serta list mp3 Rannee Pat.
Ini merupakan langkah yang bijak serta wajar dari pihak produksi OCH Sound Production untuk mempromosi serta menyediakan mp3 lagu iban Rannee Pat (Bujang Ining - Single) secara digital di iTunes untuk peminat serta pendengar lagu iban untuk men-download mp3 secara sah dan memudahkan lagi transisi pembelian online.

Jom beli dan download mp3 lagu iban Rannee Pat (Bujang Ining - Single) di iTunes:
-> Dapat mp3 Rannee Pat (Bujang Ining - Single) *mengandungi 3 single iaitu Bujang Ining, Bula-Bula Enggai dan Aku Dibuai Anak dengan harga $2.97 sekali gus* >>Klik Disini<<

-> ataupun dapatkan salah satu Bujang Ining Rannee Pat secara single *dengan harga $0.99 setiap satu*, rujuk link di sediakan dibawah:

Bujang Ining - Rannee Pat >>Klik Sini<<
Bula-Bula Enggai - Rannee Pat >>Klik Sini<<  
Aku Dibuai Anak - Rannee Pat >>Klik Sini<<

Kesemua download link untuk MP3 Lagu Iban Rannee Pat (Bujang Ining - Single) yang disediakan di atas merupakan link download secara sah melalui aplikasi iTunes atau telepon mudah alih anda.

p/s: Jom +Dapatkan MP3 Lagu Iban Rannee Pat (Bujang Ining - Single) Di iTunes+ secara sah dengan harga yang berpatutan.

About Author:

Bujang Simanggang blogger Sarawak, beblog adalah sekadar hobi ku dan segala nukilan ku menyelitkan info. muzik semasa di Sarawak yang mempunyai pelbagai etnik serta pelbagai nukilan.Jom layan dan harap korang ENJOY - aram lalu ba ruai aku duduk berimbai au..nya iya bulih-Capuh Yuuu...Tok Bok Ya!

Join aku: @ Blog | Google+

0 comments:

Post a Comment

 
Copyright © 2012. Seruran Pemerindang -
Powered by Namecheap · BTDesig · Privacy Policy