Tuesday, March 11

Sneak Peek: MTV Album Melissa Francis (Hujan + Perening) 2014

Untuk edisi 2014 Syarikat Platinum World Network telah mengumunkan di laman rasmi sosial; di mana mereka akan datang dengan versi MTV (muzik video) untuk kesemua lagu dari album Melissa Francis sebelumnya iaitu (Hujan + Perening).

MTV Album Melissa Francis (Hujan + Perening) di jangka akan berada dipasaran pada waktu terdekat ini, so untuk extra informasi korang boleh la lawati ke laman facebook pages >>Melissa Francis ZONE - New Page<< atau pun nantikan updated terbaru dari Seruran Pemerindang>>.


Ini adalah di antara lagu-lagu MTV Album Melissa Francis (Hujan + Perening) tersebut:

01. Perening
02. Hujan
03. Lelaki Pengayah
04. Pengerindu Tua
05. Raja Sapu
07. Sayau Ke Nuan

Apa kata kita pra-tonton  terlebih dahulu Sneak Peek: MTV Album Melissa Francis (Hujan + Perening) untuk edisi 2014 itu.

Video: Sneak Peek: MTV Album Melissa Francis (Hujan + Perening)p/s: Nantikan kemuculan MTV terbaru (Hujan + Perening) dari Melissa Francis dan Platinum World Network, korang pasti tidak kecewa kerana MTV mempunyai standards kualiti tersendiri. Jom layan +Sneak Peek: MTV Album Melissa Francis (Hujan + Perening) 2014+ untuk pra-tontonan korang.

About Author:

Bujang Simanggang blogger Sarawak, beblog adalah sekadar hobi ku dan segala nukilan ku menyelitkan info. muzik semasa di Sarawak yang mempunyai pelbagai etnik serta pelbagai nukilan.Jom layan dan harap korang ENJOY - aram lalu ba ruai aku duduk berimbai au..nya iya bulih-Capuh Yuuu...Tok Bok Ya!

Join aku: @ Blog | Google+

0 comments:

Post a Comment

 
Copyright © 2012. Seruran Pemerindang -
Powered by Namecheap · BTDesig · Privacy Policy