Friday, April 18

[Demo] AORORA - Setengah Seputku


Bulan yang lalu kita telah mengenali AORORA melalui single lagu iban pertama mereka iaitu 'Nuan' dan kali ini mereka 'Aorora' telah me-release pra demo untuk single baru yang diberi nama 'SETENGAH SEPUTKU' di mana lirik lagu tersebut di olah oleh Rick.

Memang menarik juga lagu 'Setengah Seputku' - Aorora tu walaupun versi demo dan singkat; tapi tak apa janji lagu tu sedap didengar, tak sabar nak view dan dengar balik untuk full version lagu itu. Buat masa ini kita layan dulu demo AORORA - Setengah Seputku.

Video: [Demo] AORORA - Setengah Seputku 



Lirik: Setengah Seputku - AORORA

Setengah seputku
Nitih ke jalai nuan sulu
Enda ku nyangka
Di gaga nuan bakatu

Ati ku ti bepedi
Ukai nya ati nuan
Mimit nadai nuan.....

Ati ku ti bepedi
Ukai nya ati nuan
Mimit nadai nuan ngira
Enda nuan ngenang
Penelih ati.....

***Sori lirik lagu AORORA - Setengah Seputku tu singkat je cause belum ada versi penuh untuk lagu tersbut.

p/s: + AORORA - Setengah Seputku + ; tak sabar aku nak dengar versi penuh tu, kalau dah ada aku info untuk korang, apa kata korang subscribes aku di Google+ ataupun di FB pages untuk updated terbaru serta info-info baru.                                              

About Author:

Bujang Simanggang blogger Sarawak, beblog adalah sekadar hobi ku dan segala nukilan ku menyelitkan info. muzik semasa di Sarawak yang mempunyai pelbagai etnik serta pelbagai nukilan.Jom layan dan harap korang ENJOY - aram lalu ba ruai aku duduk berimbai au..nya iya bulih-Capuh Yuuu...Tok Bok Ya!

Join aku: @ Blog | Google+

0 comments:

Post a Comment

 
Copyright © 2012. Seruran Pemerindang -
Powered by Namecheap · BTDesig · Privacy Policy