Saturday, April 12

Hevance Dengan Single Terbaru 'IYA'

Dengan rasa excited nya aku nak announce dengan korang semua, Hevance (Fusion of Modern Pop/Rock) band telah kembali dengan karya lagu iban terbaru mereka yang diberi tajuk IYA. Memang lama betul Hevance band ni mendiam diri sejak awal tahun ini, cuma yang aku tahu tentang gig-gig Hevance je.


Sekembali nya Hevance dengan single mereka IYA, ini telah menampakkan kematangan dari segi muzik dan lagu mereka, Congrats dan aku tabik spring telah berjaya menghasilkan lagu terbaru 'IYA', memang lama dah aku tunggu kemunculan single mereka ni.

Aku tak nak la coloteh banyak-banyak lagi; so aku nak korang tonton dan dengar lagu terbaru dari Hevance band iaitu 'IYA' yang aku selitkan video serta liriknya sekali. Apakata kita layan Hevance - Iya.

Video: IYA - HEVANCE
sumber: Hevance official YouTube



Lirik Lagu: IYA - HEVANCE

[*]
Aku bejalai ba laun lemai
Teringat ku ngagai nuan ambai...
Laban ku nemu nang penyalah aku
Enda ku nyangka ku muai nuan ambai...

[**]
Pengerindu bebungai
Nyau padam layu...
Lebuh ku bejalai
Nyau labuh...

[***]
Ujan turun...
Ngemasah ke aku
Ribut muput...
Ba laun lemai

[****]
Asai enda tan...ati ku ambai
Deka ngambi nuan pulai
Tang nadai jalai...

Ulang [*][**][****][****]
Ulang [***][****]

Deka ngambi nuan pulai
Tang nadai jalai...
Deka ngambi nuan pulai
Tang nadai jalai...

p/s: Aku harap peminat-peminat Hevance band terubat rindu setelah mendengar single mereke terbarau + IYA - HEVANCE +; aku jangkakan lagu 'Iya' dari Hevance ini merupakan lagu hit mereka tahun 2014 ini, so keep on making a good music Hevance cause aku dan peminat Hevance kat luar sana sentiasa menyokong anda semua. Layan 'Hevance - Iya'.

About Author:

Bujang Simanggang blogger Sarawak, beblog adalah sekadar hobi ku dan segala nukilan ku menyelitkan info. muzik semasa di Sarawak yang mempunyai pelbagai etnik serta pelbagai nukilan.Jom layan dan harap korang ENJOY - aram lalu ba ruai aku duduk berimbai au..nya iya bulih-Capuh Yuuu...Tok Bok Ya!

Join aku: @ Blog | Google+

1 comments:

  1. Love this songs..Vocalist are my senior in Secondary school and Lucas are same age as me..1998-2000 (SMK Bintulu)

    ReplyDelete

 
Copyright © 2012. Seruran Pemerindang -
Powered by Namecheap · BTDesig · Privacy Policy