Saturday, February 28

D'Hatta Band Release Single Album (Badu Irau & Sama Bisi Pengerindu)

D'Hatta Band Single Album 2015

Dari sumber FB pages; Begulai Sejalai Production (BSP) telah mengumunkan kepada pendengar serta peminat setia lagu iban di mana mereka telah me-release single album pertama untuk D'Hatta band.

Petikan dari Begulai Sejalai Production (BSP) mengenai single album D'Hatta band.

"Salam manis kaban semua...ke lebih g ngagai semua kitai ke rindu, angkun, nyukung & meruan ningaka lagu2 muzik kitai dayak...ke diatu..ti pemadu baru BSP beru udh mansutka single ari siti raban ti ngelar diri D' Hatta Band. Bisi 2 iti lagu ti dikumbai Single sida ia ti benama BADU IRAU & SAMA BISI PENGERINDU. Diatu udh belabuh diidarka ngagai semua stesen2 radio dimenua kitai...lalu deka belabuh dipasang enda lama da agi...

BSP enggau baruh ati ngarapka sukung ari bala peninga awakka raban D'Hatta Band, baka band2 bukai mega diberi peluang cakah agi nggau ngerami dunya muzik kitai dayak....album tu totally 'live record' ti di main ka sida empu...ndai sessonist tauka matak2 diprogram ngena kibud...Guitar: Abon & Cami, Bass: Tyon, Drummer: Alan & Vocalist: Nelson...

Impian sida udh lama deka mansutka lagu2 ti direkod nengah cara bemain kediri empu (Live)...akhirnya tercapai mega....arapka sama2 meri sukung ngagai usaha raban D' Hatta Band tu...

Lalu lagu tu mega deka direkod dalam versi Malayu enda bangat lama dak agi....

Terima kasih ngagai PETARA laban udh nyempulang pengada Single tu...almost a year utk trial & error...taja enda perfect endar, tang kami BSP & D'HATTA BAND berasai gaga ulih mansutka single tu....

Terima kasih semua....SUKUNG MEH MUZIK DAYAK...100% ORIGINAL...ari BSP..."

D'Hatta band yang dianggotai oleh 5 band member iaitu Abon & Cami (guitar), Tyon (bass), Alan (drummer) dan Nelson selaku vokalis sekian lama bertapak di balik tabir kini melebarkan sayap ke peringkat yang baru dalam karier muzik mereka.

Single album D'Hatta band mengandungi 2 tracks lagu iaitu "Badu Irau dan Sama Bisi Pengerindu". Untuk kedua-dua single ini boleh di dengar di corong radio tempatan kita atau pun korang boleh juga mendengar lagu tersebut di laman YouTube dan disini.

Dari info. yang aku dapat lagu "Badu Irau dan Sama Bisi Pengerindu" juga akan direkod di dalam versi Melayu untuk masa yang terdekat ini so kita kena tunggu ok. Jom kita layan terlebih dahulu dua single lagu iban dari D'Hatta band sebagai dendangan telinga korang.

Playlist Video: Album Single D'Hatta Band




Sedikit Petikan dari D'Hatta band.

"Single keterubah ari D'Hatta Band disadang release dlm sminggu dua da agi. Ia k diatu,single tu benung dlm proses cetakkan,khas ngagai stesyen2 radio..single tu bsi dua iti lagu ianya BADU IRAU & SAMA BISI PENGERINDU. Dinga k meh dua iti lagu tu enda lama da agi..

Siti lagu ti dberi nama BADU IRAU...naka k diatu,bala peminat D'Hatta ulih download lagu tu(free) nengah Youtube ..(channel-Abon Guitarist). Kami raban D'Hatta bisi perambu deka ngeluar ka album penuh(in future)..tang mar ga,utai nya ukai munyi mulut...smua nya bgantung ngagai budget & masa laban bala kami sbuat k enda segulai alai gawa..bc k gawa ba Semenanjung Malaysia,bc mega di serata mnua Sarawak.
Nya kbuah kami sbuat dipeda ta' jamah lubah...tang taja pia,kami nguji ngau naka ulih,ngeluar k albm D'Hatta...terima kasih ngagi smua bala DJ radio(WAI fm Iban & CATS FM) laban udah mutar ka dua iti single ari kami ngelamatu..lalu pia mega ngagai smua peninga k udah ngundi lagu kami ba ?#?cartawaifm? .."

Ok, korang dah dengar lagu D'Hatta band 'Badu Irau dan Sama Bisi Pengerindu'; apa pendapat korang? Bagi yang nak mengundi lagu single D'Hatta band korang bolehlah vote di Cats Fm dan Wai fm Iban kerana lagu mereka kini di senarai untuk carta lagu iban.

P/S: Dengan tampilnya D'Hatta band dengan single album (Badu Irau & Sama Bisi Pengerindu) dan kini berada dipasaran, apa kata korang dapatkan album yang ORIGINAL mereka tu.

About Author:

Bujang Simanggang blogger Sarawak, beblog adalah sekadar hobi ku dan segala nukilan ku menyelitkan info. muzik semasa di Sarawak yang mempunyai pelbagai etnik serta pelbagai nukilan.Jom layan dan harap korang ENJOY - aram lalu ba ruai aku duduk berimbai au..nya iya bulih-Capuh Yuuu...Tok Bok Ya!

Join aku: @ Blog | Google+

0 comments:

Post a Comment

 
Copyright © 2012. Seruran Pemerindang -
Powered by Namecheap · BTDesig · Privacy Policy