Friday, July 15

Album Terbaru Rickie Andrewson 2016

Album Terbaru Rickie Andrewson 2016

Bintang pop tebilang kitai iaitu Rickie Andrewson akan kembali dengan album terbaru beliau buat masa terdekat.

Untuk album kali ini, beliau (Rickie Andrewson) akan menengahkan beberapa lagu baru iaitu "Puas Ninga Sindir Nuan Belama", "Ingat-ingat Lalat", "Tepagang Atas Duri Jerungkang", "Sapa Aku ba Ati Nuan" di dalam album track-list.

Yang mana jadi pujaan anda? Kita nantikan keluaran rasmi album terbaru Rickie Adrewson nanti.

Sedikit kata-kata beliau mengenai album tersebut;
sumber: Rickie Andrewson pages.

"Album Terbaru RA 2016 dibaruh perabung Andrewson Ngalai Music Production ( ANP ) ti deka dikeluar ka enda lama da agi.

Tajuk Lagu-lagu baru ti bisi dikembuan di dalam Album Terbaru RA ia nya "Puas Ninga Sindir Nuan Belama", "Ingat-ingat Lalat", "Tepagang Atas Duri Jerungkang", "Sapa Aku ba Ati Nuan" enggau maioh agi lagu kebukai ti ngerindu ke ati.

CD deka berengkah dulu dijual dalam kandang seminggu tu lalu Karaoke DVD jangka dikeluar ka ujung bulan tu. Nuju kaban belayan serta peminat, beli meh CD/DVD ti ORIGINAL, sukung teguh Industri muzik kitai Iban.

Sama-sama kitai MUNAS ka CELAK TIRU ! Tetap tan16 selalu.. ‪#‎peace‬ ‪#‎ranewalbum2016‬ ‪#‎maniss‬"

Seperti di katakan Rickie Andrewson; album terbaru beliau akan di keluar/ di pasaran pada hujung bulan ini. So saya salah seorang peminat beliau memang tak sabar nak dapatkan album tersebut.

So, dapatkan album terbaru Rickie Andrewson yang akan datang dan pastikan anda beli yang ORIGINAL sahaja OK. Dengan cara ini anda menyokong product original Andrewson Ngalai Music Production ( ANP ).

About Author:

Bujang Simanggang blogger Sarawak, beblog adalah sekadar hobi ku dan segala nukilan ku menyelitkan info. muzik semasa di Sarawak yang mempunyai pelbagai etnik serta pelbagai nukilan.Jom layan dan harap korang ENJOY - aram lalu ba ruai aku duduk berimbai au..nya iya bulih-Capuh Yuuu...Tok Bok Ya!

Join aku: @ Blog | Google+

0 comments:

Post a Comment

 
Copyright © 2012. Seruran Pemerindang -
Powered by Namecheap · BTDesig · Privacy Policy