Wednesday, April 3

Daphne Iking Harlem Shake video


Trend "Harlem Shake" dah semakin luas selepas si gangnam style tu, bukan sekadar peminat yang biasa-biasa je tapi artis juga menunjuk talent dia-orang dengan tarian "Harlem Shake" seperti Daphne Iking. Kalau korang nak full-story pasal Daphne Iking Harlem Shake video tu korang boleh la lawati Kosmo Online je kat link bawah tu.

Source: Kosmo Online
Artikel: Kontroversi Harlem Shake Daphne Iking

Jom layann video Daphne Iking Harlem Shake, durasi 3o saat:


About Author:

Bujang Simanggang blogger Sarawak, beblog adalah sekadar hobi ku dan segala nukilan ku menyelitkan info. muzik semasa di Sarawak yang mempunyai pelbagai etnik serta pelbagai nukilan.Jom layan dan harap korang ENJOY - aram lalu ba ruai aku duduk berimbai au..nya iya bulih-Capuh Yuuu...Tok Bok Ya!

Join aku: @ Blog | Google+

0 comments:

Post a Comment

 
Copyright © 2012. Seruran Pemerindang -
Powered by Namecheap · BTDesig · Privacy Policy